Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Qlikohan ihan varmasti oikea ratkaisu käyttää petosta mokomaankin Natoon hakeutumisen yhteydessä. Jo nyt on nähtävissä negatiivinen vaikutus hölmöilyn tuloksena. En minä poissaolevana kansalaisena tiedä onko siellä parempi nyt olla, ja elää ainaisessa pelossa rauhan siasta naapurin kanssa.

Niinpä... miten on mahdollista että parhaaksi kuviteltu panssarivaunu sulaa kuin voinappi aamupuurossa.

Leopard

Ukrainan uskotaan menettäneen Zaporižžjan seudulla kolme Suomen lahjoittamaa Leopard-raivauspanssarivaunua. Ne on pystytty tunnistamaan kuvista, sillä panssarivaunujen etuosissa on miina-aurat ja vaunuista näyttäisi puuttuvan torni. Yhteensä Suomesta vietiin Ukrainaan kuusi Leopard-panssarivaunua.
Nyt niitä Leobard tankkien romuja vaaditaan Suomeen. Tarkoitus on laittaa ne näytteille Saksan konsulaatin eteen varoitukseksi huonosta telnologiasta.


Ukraine is believed to have lost three Leopard armored personnel carriers donated by Finland in the Zaporizhia region. It has been possible to identify them from the pictures, because the front parts of the tanks have mine plows and the tanks seem to be missing a turret. A total of six Leopard tanks were exported from Finland to Ukraine.
Now those Leobard tank scraps are wanted in Finland. The purpose is to put them on display in front of the German consulate as a warning about bad technology.


Предполагается, что Украина потеряла в Запорожской области три бронетранспортера Leopard, подаренных Финляндией. Опознать их удалось по фотографиям, поскольку в лобовой части танков установлены минные плуги, а у танков, похоже, отсутствует башня. Всего из Финляндии в Украину было экспортировано шесть танков Leopard.
Теперь эти остатки танка «Леобард» разыскиваются в Финляндии. Цель состоит в том, чтобы выставить их перед консульством Германии в качестве предупреждения о плохих технологиях.

Ukrainassa ei tarvita presidentin vaaleja, minä olen teidän presidenttinne kertoo Zelensky.

Teoriassa kaikki on mahdollista, toteutus on toinen juttu.

Ukraina nosti syytteen Venäjä-mielistä entistä pääministeriä vastaan. Ukrainan entinen pääministeri Mykola Azarov on nostettu syytteeseen Venäjän hyökkäyksen oikeuttamisesta ja Ukrainan perustuslain kumoamisen puolesta, ilmoitti valtakunnansyyttäjänvirasto 18.01.2024

Näyttää olevan Mykola Azarov:in some tilit pois järjestyksestä, eihän siellä ole kuin vanhoja juttuja, tai sitten en osannut hakea.

Tässä on puolue mihin kaikki kuona aines on kertynyt kuin kolestroli verisuonten seinämiin. Hyvänä esimerkkinä juuri nyt, petollinen toiminta yhteiskunta toimintoja vastaan usuttamalla AY-liikkeet poliittiseen häirintään, ja näin ollen vaikeuttamaan hallituksen toimintaa.   

SDP-valunut kauas vasemmalle-Demarit-Ammattiliitot-Ari Kärkkäinen-Sputnikstory- Google.fi

Aiemmin Trump on toistuvasti vannonut, että Moskovan ja Kiovan välinen rauhansopimus ratkeaisi "24 tunnin sisällä", jos hänet valitaan vuonna 2024. Keskiviikkona Reutersille puhuessaan Zelensky tyrmäsi sellaiset lupaukset Trumpin suunnitelmana konfliktin "korjaamiseksi". itsestään, välittämättä siitä "hinnasta", jonka Ukrainan oletettavasti joutuisi maksamaan. 

"Jos se muuttaa ulkopolitiikkaanne, niin mitä voin sanoa? Ok, taistelemme ilman teitä", Zelensky sanoi ja lisäsi, että se oli oletettavasti Ukrainan kansan tahto. Hän jatkoi, että ainoa "todellinen tapa lopettaa sota" oli Venäjän joukkojen vetäytyminen kaikilta Kiovan vaatimilta alueilta. Hän sanoi myös olevansa varma, että Moskovan joukot "tekevät sen", tarkentamatta. 

Reutersille antamassaan haastattelussa Ukrainan johtaja sanoi myös, että "jokainen" Yhdysvaltain presidentti auttaisi Ukrainaa, jos he tietäisivät "kaikki sodan haasteet ja seuraukset ja vahingot". 

Aiemmin, erillisessä haastattelussa yleisradioyhtiö NBC:lle viime sunnuntaina, Zelensky kutsui Trumpin Ukrainaan ja lupasi vakuuttaa Yhdysvaltain entiselle presidentille, että hän ei pysty solmimaan sopimuksia Venäjän kanssa "24 tunnissa". Trump hylkäsi toistaiseksi tarjouksen kirjallisessa lausunnossa yhdysvaltalaiselle medialle News Maxille. Liiallinen korostaminen loisi "eturistiriidan" aikana, jolloin presidentti Joe Bidenin hallinto oli virallisesti tekemisissä Kiovan kanssa, hän sanoi.

Zelensky kehui myös, että Kiovalla oli "suunnitelma", joka auttaisi sitä pääsemään voittoon taistelukentällä ja näyttämään "tuloksia" vuoden loppuun mennessä. Hänen sanansa tulivat, kun Ukrainan paljon mainostettu kesähyökkäys oli tuskin tuonut muutoksia etulinjoihin kuukausien raskaiden taistelujen ja valtavien materiaali- ja henkilöstömenojen jälkeen Ukrainan puolella. 

Ukrainan ylin komentaja kenraali Valeri Zaluzhny kertoi Economistille viime viikolla, että Moskovan ja Kiovan välinen konflikti oli ajautunut ensimmäisen maailmansodan kaltaiseen umpikujaan, jossa Venäjällä oli yliote suurempien resurssien vuoksi. Pentagon sanoi myös tällä viikolla, että sillä on vain noin miljardi dollaria jäljellä sotilaalliseen apuun Kiovalle, eikä lisää ole näkyvissä. 

 

Miten on mahdollista että tuo Saksan BAERBOCK saa jauhaa paskaa ilman että siihen kukaan tarttuu. Onhan kyse sentään germanien ulkoministeristä. Ja mikä tuota Aaltolaakin vaivaa... tunkee itseään joka paikkaan!

Zelenskyin ongelmat- Puolan pakolaiset-Ukraina-Parlamentti-Käpykaarti-Pakkoluovutus

Pakkopalautukset Puolasta mainittiin jo eilen. Somessa joku rohkeampi jo räkätti, "ettei ole totta". - No eihän sitä ole kukaan edes käskenyt uskomaan. Katsokoot nyt vaikka kuvia tästä linkistä, jos analysoinnin taito ei riitä muuhun kuin nenän kaiveluun.

https://t.me/ukraine_watch/8118

 

Anteeksipyyntö-Riikka Purra-Haavisto-Sanna-Kulmuni-Lappalaiset

Erityisesti Pekka Haavisto on jäänyt hyvin mieleen näistä "anteeksi pyytäjistä". Jos perustuslakivaliokunta supisee ,että rikos on tapahtunut, niin miksi se annetaan muka anteeksi? Joo...  koska nämä samat lättäperseet jotka ovat oppositiossa tänään äänestivät niin.

Miten on mahdollista etteivät ihmiset reagoi siviiliväestöön kohdistuvaan terroriin sen kummemmin. Vai onko se siksi kun granaatit ja raketit ovat Yhdysvaltalais ja Nato maitten valmistamia "vähä vaikutteisia tähtisadetikkuja?". Toiselta puolelta kun kivellä heität niin olet sotarikollinen ja vieläpä etsintäkuulutettu.

BRICS- Kauppaliitto-Eu näivettyy-Erotkaa siitä liitosta-Etelä Afrikka-Intia

Niin, sanoppas se, miten on mahdollista kasvattaa talouttaan vaikka EU:n pakotteita on yksilöitynä ainakin 16 000!

Hyviä kontra suorituksia, ei voi muuta sanoa. Kaikki on kohdallaan niin laatu kuin hinnatkin, sama mistä on kyse. Ja vielä se tärkein, kansa on tyytyväinen.

EU:n loppu-Bryssel-Ursula von der Layer-Velan maksu-Venäjä

Valistuneet ulkomaan uutiset kirjoittavat lähes päivittäin Suomessa tapahtuvasta "demokraattisen puolueen ohjaamasta röyhkeästä ja loukkaavasta vainosta kansan tahtoa vastaan". Puoli maailmaa tajuaa että Suomen opposition rattaista puuttuu ratti, mutta sitähän ne torvelot ei ymmärrä. Niin ja... eihän Suomessa edes kerrota EU:n todellisesta tilanteesta mikä tulee olemaan edessä kun Zelensky joutuu alle kirjoittamaan Putinin dokumentit.  

Rajaaita-Niinistö-Biden-Neutraali- Ukraina-Päätepiste.

Millään rahasummalla ei mitään vastinetta Ukrainalta saada. Häviätte vielä sodankin, se on varma se, Sanokaa minun sanoneen se.

37 syytettä Trumppia vastaan tulee raukeamaan, koska koko juttu haisee Bidenin varpaanvälille. Trump on Amerikan seuraava presidentti, ja viimeistään hän saa aikaan lopun tästä Bidenin hallinnon aikaansaamasta paskasta. 

Jälkiviisas-Rebublikaanit-Ukraina-Demokraatit-Posti-Poika-Porno

Panssarivaunuissa pätee edelleenkin sanonta "rautainen ruumisarkku" Tekniikka on parantunut, mutta oli se sitten mikä Leobardi tai Abraham vaunu tahansa lähtee se lomille melko helposti. Media on luonut mielikuvan jostain suuresta tankkien taistelusta ja läpimurroista, mutta todellisuudessa nämä hirviöt muuttuvat romuläjiksi lähes aina ilmasta käsin. 

Panssarivaunu-Leopardi- Ukrainan sota- Atomiohjus- Uutiset- HS

Ajatteleppa miten mieletön päähänpinttymä on esim. tuottaa kolmessa vuorossa "rauhan granaatteja" jotta saataisiin tapettua mahdollisimman monta kissaa, koiraa, siviiliä ja sotilasta vain siksi ettei Venäjä saisi voittaa, -vaikka se sen loppupelissä tekeekin. Pitää muistaa että jokainen päättää omista asioistaan, oli se sitten yksilö tai valtio.

Borrell. Espanjan juutalainen. Asetoimitus. Hullu maailma. Meemit.

Suomen valepyhä valtiovalta on järkyttynyt ja huolestunut melkeinpä päivittäin mistä tahansa maailman tapahtumasta... paitsi ei naapurin sellaisista, ne joutaisi kuulemma tappaa.

Järkyttävää. Huolestumista. Selenskyi. Sanna Marin. Pekka Haavisto. Niinistö.

Ohi on Sanna. 4 vuotta meni nopeasti. Minun täytyy kunnioittaa Sannaa koska on kestänyt nämä minunkin jutut ilman että niistä olisi loukkaantunut. (Tai sitten on suojeltu näkemään niitä). Ohisalo oli ihan toinen juttu,bannasi jo ennen kuin päivää ehti sanomaan. Li Junk Andersson sulki ulos myös herkästi... kaippa tuo häpesi vasemmistolaisuuttaan.

Kansallisteatteri. Matias Mäkynen. Sanna Marin. Li Andersson. Ohisalo. Media ei suosi enää.

Näyttää olevan Haavistokin delegaation mukana. Todennäköisesti yrittää kartoittaa viime hetkillään niitä jotka haluaisivat tulla Suomeen työttömiksi. Muuten tästä tulikin mieleen, että tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kenestä tulee seuraava ulkohuoneministeri. "Pekka perälauta" haisee pesemättömälle perseelle jo kilometrien päähän. Siksipä Pekka sopii paremmin vaikka presidentin virkaan, koska mihinkään hallitukseen ei ole enää asiaa.   

Maanpetturi. Sauli Niinistö. Pekka Haavisto. Kokoomus. Hallitus.
Eläkeläiset ulkomailla-Sauli Niinistö-Sanna Marin- Kuningaskunta

Jäipähän tämäkin parin vuoden takainen hässäkkä mieleen, hyvä esimerkki Suomalaisesta pikkumaisuudesta. Mitä se kenellekään kuuluu minne muuttaa, tai mitä sopimuksia tekee henkilökohtaisten rahojen eteen. Pistää muuten ihmetyttämään nuo Sannan kansalaisuuden menettämisjutut, siinä samalla lähtee myös eläke.  

Viime vuodet päin persettä. EU ja jäsenmaiden hallitukset ovat tienneet koko ajan globalistisesta suunnitelmasta.

Miten on mahdollista, että sellaisia henkilöitä valitaan johtotehtäviin jotka eivät osaa edes omia sukkiaan vaihtaa..

Viestin viejä

Lisää oma teksti kaksoisnapsauttamalla tästä.

Jussi Halla-Aho. Sanna Marin
Visit counter For Websites