Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Ihmettelenkin syvästi mitä ihannoimista Amerikan poliittisessa sielunmaailmassa nähdään tuon luujauhosäkin ohella? 

Ensimmäiseksi tuli mieleen EU:n lakikirja, en tiedä miksi, ja sitten rapparit ja pedofiilit. Jo on aikoihin "elämöity" Laumassa juostaan ämpäri päässä joittenkin keksittyjen lakien mukaan. - Olivatpa ne sitten ikivanhoja tai tuoreelle tuoksuvia.

https://justice4poland.com/2017/04/24/ban-the-talmud-as-hate-speech/ 

https://justice4poland.com/2016/11/18/british-jewish-scholar-comes-close-to-admitting-the-jewish-racism-in-the-talmud/ 

 

Kulttuurimarsixmi-Äärivasemmisto-Feminismi-Yhteiskunta-Terrori

KULTTUURI MARXISMI TARJOAA PALJON ÄÄRIVASEMMISTOLLE 

Kapitalismi on uhka, salaliiton mukaan kulttuurimarxilaiset ovat 1920-luvulta lähtien käyttäneet salakavalia psykologisen manipuloinnin muotoja heikentääkseen kapitalista länttä. Gramscin, Lukacin ja Frankfurtin koulun opetuslasten sanotaan ottaneen kyynisesti haltuunsa yhteiskunnan tärkeimmät kulttuuri instituutiot yliopistoista elokuvastudioihin tarkoituksenaan tuhota kristinusko ja kapitalismi. Feminismi, monikulttuurisuus, lgbt-oikeudet, ateismi ja mikä pahinta äärivasemmisto kutsuu poliittiseksi korrektiudeksi, ovat välineitä tämän tavoitteen saavuttamiseksi myöskin soluttautumalla mediaan. 

Salaliitto-Parhaat meemit-Maailmanmestari-Zelensky-Atomisota-Niinistö-Petteri Orpo-Huono päätös

No on nämä juonijoita. Ei tälläinen peli vetele, tarvitaan välittömästi lakiuudistuksia, niin eduskunnan käytösohjeisiin, kuin Ylenkin asettaminen niihin tehtäviin mihin se on tarkoitettu. Silmille ei hypitä! Mainittakoon että eduskunnan puhemiehelle on annettava oikeus asettaa häirikkö kansanedustajia karanteeniin. (Minä en maksaisi edes palkkaa siltä ajalta).

https://www.suomenuutiset.fi/yle-markkinoi-vimmatusti-hallituksen-vastaista-mielenosoitusta-tilaisuuden-juontaa-ylelle-pitkaan-tyoskennellyt-aktivistitoimittaja-suoraan-vihreiden-valtuustoryhmasta/

 

LOST PARADISE

Otan vain esimerkin siitä mitä tarkoitan anarkisteilla EU:n sisällä.

– Unkarin ihmisoikeus- ja sananvapaustilanne on niin heikko, ettei MM-kisoja pitäisi järjestää Budapestissä, sanoo europarlamentaarikko Alviina Alametsä(vihr).

Budapest valittiin tapahtumajärjestäjäksi vuonna 2018. Jo tuolloin maan ihmisoikeus-, oikeusvaltio- ja sananvapausasiat olivat heikompia kuin muualla EU:ssa.

– Tapahtuma tuo Unkarille julkisivun kiillotusta ja taloudellista näkyvyyttä nyt. Olen erittäin pettynyt, kun Kansainvälinen yleisurheiluliitto antoi kisat Unkarille, Alametsä toteaa.

https://www.iltalehti.fi/yleisurheilun-mm-2023/a/9d488975-75a0-4712-8c57-8d56d1fbaf27

Alametsäkin paras muitten arvostelija, puhuisi mieluummin yhtenäistymisestä tai vaikkapa Vihreitten sotasyyllisyydestä osallistumalla Kiovan natsihallituksen tukemiseen.

Jos joku kioski romaani väittää maapallonkin olevan jonkun toisen muotoinen mitä se on, niin aivan sama, tämä on yhtä paha paikka siitä huolimatta. Profetiat ovat hyväuskoisille tarkoitettuja vetoomuksia. "Rahat pois"

Hallitus ei eroa-Yle-Helsingin Sanomat-vainoamista-Pelätään persuja

Ja nyt kun ollaan tultu tähän päivään on selvästi havaittavissa systemaattinen kaavio, mitä käytetään Perussuomalaisia vastaan, ja sittemmin myös räksytetty kritiikkiä pääministeripuolue Kokoomustakin kohtaan. Kuulostaa jo ihan siltä, että syytetty olisi vähemmän rasisti kuin syyttäjä. Vaalien häviäjät ahdistelevat (Trumpin ajoilta) kopioiduilla vainoharha typeryyksillä. Ja vihervasemmiston paskamedia tukee täysillä tonkimalla tunkiota. 

En tiedä mikä on, mutta tämän tapaiset kaksinaama puolueet ovat ainakin minulle vastenmielisiä, vaikka en olekaan ollut niitä lähelläkään vuoden 1967 jälkeen. Läksin pois "kekkos" Suomesta lopullisesti, ja muutin vapaaseen Norjaan. Surku katsella mitä vihamielistä myyräntyötä ja yhteiskunnan kampittamista Vihervasemmisto harrastaa nyt siellä Suomessa.  Tässä muistoksi kuva 1505/2021. Pääosaa näyttelee Liv Junk Andersson sen ajan Lopetusministeri. 

Vasemmistoliitto-Antifa-Li Andersson-Vihervasemmisto-Rikollista toimintaa

Missään muualla maailmassa ei olle tälläistä opposition ja median salaliittoa aiemmin yritetty, ja sekös epäonnistumisessaan vituttaa itsensä paljastajia. Tyhjänpäivän asioista rakennetaan muka niiiiin suuri ongelma ettei sen kanssa voi elää. Menisivät sinne Ukrainaan kaatamaan todellista natsihallitusta. Turhaan pilaavat kesälomansa, mikään ei muutu. Nyt on hyvä muistaa mitä roolia pieni PERSEKÄRPÄS PUOLUE RKP vetää. Aikansa kutakin Anna-Maja, älä luule sinäkään luuta lihaksi.

Minusta tuntuu siltä että tässä Petteri Orpon hallituksessa ei tule rauhaa ennen kuin uuden maailmanjärjestyksen käsky on toteutettu. Äärioikeistoksi (syyttä) leimatut Perussuomalaiset ulos hallituksesta. Jos ajat olisivat normaalit ei mitään tällaisia ongelmia olisi, -nyt näette mitä tämä vitun EU ja Nato ihanuus teille nöyristeliöille on antamassa.

Onko noin ettei Zelenskyn päässä woltit ja watit riitä ymmärtämään uuden maailmanjärjestyksen tarkoitusperiä Ukrainan suhteen. Kaikkein paras olisi nyt nopeasti siirtyä neuvottelupöytään ja julistaa valtio neutraaliksi ja haistattaa paskat niin EU:lle kuin Nato:llekin. Näinä aikoina aivopestyille on turha selittää miksi. 

Propakanda-Zelensky-Puheet ja eleet-Huijausta.Amerikka- EU-Nato

Tämä jos mikä on sellainen ylitse vuotava salaliitto. Siinä on vain sellainen valuvika ettei hiirulaiset tosipaikan tullen uskalla muuta kuin anoa armoa ja ymmärrystä.

Nato - Venäjä - Maailmansota - Atomipommi - Ukraina - Salaliitto - Teoria

Maailman uskovaiset jakautuvat lähes tuhanteenkolmeensataan erilaiseen uskontokuntaan. Herää kysymys, onkohan ne kaikki jumalat tuolla taivaassa, ja onko sunneilla oma osasto? Mutta mene ja tiedä, kukaan ei ole vielä sieltä tullut kuulumisia kertomaan... Jos ei sitten Turtiaisen Ano keksi jotain. 

Kiina-Kuumeemit- Tuusula-Soramonttu-Salaseurat-Salaliitto

Kataiselta meni 66 päivää enne kuin hallitus oli kasassa. Miten tässä käy, mene ja tiedä. Punavihreää juonittelua jo EU tasolla. Tilaustyö?

Salaliitto. Huijaus. Petteri Orpo. Riikka Purra. Persut. Meemit. Sarkasmi.
unsplash