Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Kun myrsky nousee siihen ei aidat auta. Onko kukaan kuullut ennen Saimaan tsumanista?

Eurooppa on sekaisin kuin seinäkello. Kiitos amerikkalaisille alkuunpanijoille ja heidän ystävä hyväkkeille. Etenkin parin viimevuoden aikana ovat onnistuneet tuhoamaan itsensä ja Eurostoliiton.

Niinpä, tämmöistä tämä on kun seniliteetti hiipii kalloon. Puuttuu näyttää yksi h kirjain Trumpin voittokulku jutun päällekirjoituksesta. Onko tuo nyt niin...

https://t.me/rtnews

https://t.me/rtnews/57667

Suomi myi maansa amerikkalaisille-Sota tästä syttyy-Puolustusministeri-Häkkänen-atomipommi Suomeen

Tämän yksinkertaisen kuvauksen pitäisi mennä paksummankin kuoren alle. 

Nythän se on tehty, mitä ei olisi pitänyt. -Sotaministeri Häkkänen "Mäntyharjun kauhu" kävi riisitautinen rinta kaarella allekirjoittamassa amerikkalaisille yhdensuunnan matkalipun Suomeen.

Taas kerran tullaan näkemään ja jotkut piirit pettyneenä kokemaankin sen, ettei sotaa aina tavanomaisilla aseilla voiteta. En selittele tai väitä sen kummempia, mutta tulette itsekin sen huomaamaan kuinka Venäjä taas kerran tekee puhtaan pöydän lännen tyhmyyttä hyväksi käyttäen. 

Ilmasto huijaus-Korona huijaus-Talous forumi-Täyttä valetta-Meemi-Yle-MTV

Miksi kukaan ei tee mitään vastatoimia? Tuollainen olemattoman pieni WEF ryhmä joka istuu keulilla voi suunnitella rauhassa kaikkea helvetin paskaa ihmiskunnan pään menoksi.

Biden-Meemit-Hwitehaus-Himars-Kopioase

Pitänee muistuttaa että kaikki se mikä on ihmisen tekemää pystytään myös kopioimaan, oli se sitten dataa tai mitä muuta tahansa. Venäjän piilaaksossa työskentelee 6000 korkeasti koulutettua tutkiaa ja insinööriä 46 eri maasta. Entäs tiedonvaihto BRICS talous maitten kesken, sitäkään ei kukaan pysty estämään?

Ranskan mellakat-Macron-Maahanmuuttajat-autot palavat-Macronin munat-EU-osavaltio

Sekä Macronin että Sisäministeri Bretonin kommentit ovat herättäneet kritiikkiä ja vertailuja autoritaarisiin hallintoihin, kuten Iraniin, Kiinaan ja Venäjälle.

Kritiikistä huolimatta on päätetty, että sosiaalisen median alustojen on ryhdyttävä välittömästi poistamaan väkivaltaan yllyttävä sisältö 25. elokuuta alkaen.

Jos näin ei tehdä, seurauksena on sakkoja, jotka ovat jopa 6 % alustan kokonaistuloista tai jopa alustan keskeyttäminen.

 

Tällä hetkellä lainsäädäntö koskee TikTokia, Snapchatia, Instagramia ja Twitteriä sekä 15 muuta alustaa.Stressitesteillä arvioidaan alustojen halua noudattaa uutta lainsäädäntöä eliitin omien intressien suojelemiseksi. On myös turha luulla että tämä lopettaisi Ranskan mellakat.


Ranskan mellakoista pitäisi puhua niiden historiallisesta kehyksestä. Mikä saa lähiöiden nuoret mellakoimaan vuosikymmentoisensa perään?

Ranskan maahan­muuttaja­taustaisista ihmisistä suurin osa on Ranskan valloittamissa alankomaissa syntyneitä, ranskaa puhuvia ranskalaisia. Se, mistä lähtökohdista ja näkökulmasta keskusteluun osallistutaan, ei kuitenkaan kohtaa koska yhteiskunta ei pidä näitä arvoisinaan.

 -Tässä on sitä hyvää siementä EU:n murenemiseen.

 

On se nyt tiukassa, tiedä vaikka maailmansodaksi konflikti muuttuu. Se varmaan "Esson baari" joutuu sulkemaan ovensa kun asiakkaat loppuu. Kansa komennetaan rintamalle kuolemaan, tosin ei kukaan tässä maailmassa henkiin jää muutenkaan. Jos tästä nyt jotain tulee, niin Suomi joutuu sinne, halusi se sitä tai ei. Pitää puolustaa jotain paskaa solidaarisuuden puolesta... joo, maata josta Suomi ei ole koskaan edes hakaneuloja ostanut. 

Ukraina-Provosointi-Venäjä-Puolustusministeri.Maailmansota-Kiova-Atomipommi-Erikoisoperaatio

Nämä Nato ulinat menevät jo yli kymmenvuotiaankin aivokapasiteetin yli. Tosi paikan tullen taas juostaan paskat housussa karkuun vesipullojen kanssa. Olkoompa se vesi sitten peräisin Äänisestä tai Mustasta merestä, aivan se ja sama. 

Nato-hyökkää-Ukraina-Suomi Ukrainaan- Hulluja-Meemit-Putin

Biden ja hänen hallintonsa on todella hoitanut asiansa hyvin Venäjän ja Kiinan näkökulmasta. Näyttää myös siltä että Ukrainan sodasta tulee katastrofi. Pitää muistaa että loppupelissä Kiina ja muita nimeltä mainitsemattomia valtioita ei anna Venäjän hävitä.

Nato maista Puola odottaa kaikkein himokkaimmin suursodan syttymistä. Vaikuttaa siltä että he haluavat löytää itsensä kuusta. Kun taas Suomi haluaisi voittaa Euroviisut!

Suomem kohtalo. Parhaat meemit. Sputnikstory. com Posti-poika.com

Naton jäsenmaita on tällä hetkellä 31. Kuvan otsikko Iltasanomista edellisen Nato huippukokouksen jälkeen jolloin Suomi vielä kärvisteli odottajan asemassa. Viimeisimmän huippukokouksen jälkeen vain yksi kolmasosa kannattaa Ukrainan liittymistä Natoon. (Ei edes US ole sillä kannalla enää.) Fasisti valtioitten mielestä se olisi mieleistä... -Etenkin yksittäishenkilöt Zanna, Halla-Jussi ja joku Viro:lainen nillittäjä ovat painottaneet sitä, että Venäjä on poistettava kartalta koska se on vaara Euroopan turvallisuudelle. Kyllä kyllä, johan ne nauraa Kiinassa koiratkin!

Ukraina Natoon. Stoltenberg. Sekopäitten liitto. Ei Natöön. Nato ei takaa rauhaa, Zelenskyin  suunnitelma. Nato hyökkää.

Mille piikille! Kolumbialaista nuuskaahan otetaan nenän kautta? Vai oliko kyseessä se ohjekirjassa mainittu toinen korona aalto? Turun telakalla rakennetaan miljardiluokan risteilijöitä aliurakoitsioiden aliurakointi porukoilla niin kauan kunnes alkuasukkaat kertovat mikä on se oikea palkka, mitä työstä maksetaan. Leipä on liian kovaa hampaattomille ammattiliitoille, kahinaa ilman merkittävää tulosta on jatkunut jo kymmeniä vuosia. Oikeita työväenpuoluitakaan ei enää ole.

Ammattiliitto. Turku. Telakka. Kokaiini. Sex. SDP.

Macron on oikealla tiellä venäläisestä näkökulmasta, hän hämmentää Euroopan pakkomieltä Ukrainasta, mikä seuraa sokeasti Amerikan sanelemaa ohjelmaa.  Kun taas EU:n mielestä Macronin pitäisi hoitaa oma maa kuntoon muilla keinoilla eikä vain pampulla.

Macroon kuilun partaalla Kiina ja Venäjä

Onko nyt havaittavissa rapautumista Macronin ja Zelenskyn välillä? Euroopassa on muutakin känää. - Unkari ja Puola boikotoivat Ukrainan viljaa sen "älyttömän halvan hinnan takia". Omat maataloudet kärsivät siitä.

Macron-Zelensky-Aseapu

Toivottavasti kansalaiset rupeaisivat jo ymmärtämään miksi minun Twittertilin nimi on : "Havaintoja Hölmölästä"

Sanna-Marin

Heti seuraavana päivänä kuvan julkaisun jälkeen Suomi hyväksyttiin Natoon. Mitä Suomi siellä tekee, ajaa vain syyttä suotta itsensä kivikauden tasolle jos...

Suomi yliarvioi itsensä. Erdogan. Niinistö. Sex. Paskakasa.

No nyt ei ole se autuutta antava päämäärä kaukana. Tosin rikos ei ole täydellinen. Trump jonka pitäisi olla vankilassa kertoi eilen että he tulevat purkamaan Naton. Se ei ole enää se miksi se tarkoitettiin.

Taitaa olla totta se puhe siitä maailman onnellisimmasta maasta ja kansasta. Kaksoset ovat varsin hyvä esimerkki siitä.

Vuoden 2021 merkittävin möläyttely oli kaksosilta Navalnyi tapaus.

Kova on kiima päästä Natoon, melkeimpä paniikki tunnelma. Ehkä globalistit aavistelee ettei Natoon menosta mitään tule vaalien jälkeen. Natosta on tullut Stoltenbergin aikana kaikkialla uhkaileva hirviö. -Sille ei enää riitä Pohjois Atlannin turvaaminen, ollaan jo käsikassarana Kiinan merelläkin.

Katotaan nyt porukalla mitä tästäkin tuleman pitää.

Maailmassa alkaa olla jo vähän kaiken sortin sotia. Taitaa tulla siitä lännen uudesta maailmanjärjestyksestä kääpiö.

No, kyllähän Saudit öljyä myy - EU ei vain tiedä että se on Venäläistä.

Suomi ilmoitti perjantaina antavansa Ukrainalle yhteensä 29 miljoonan euron edestä humanitaarista apua ja kehitysyhteistyötukea. Summasta humanitaarista apua on 15 miljoonaa ja kehitysyhteistyötukea 14 miljoonaa euroa. Apu kohdistuu opetukseen sekä ympäristön ja säteilyturvallisuuden välittömiin ja pidempiaikaisiin tarpeisiin. (Kaikki tämä toteutettiin lainarahalla)

Apupaketti on osa Suomen hallituksen viime vuonna Ukrainan tukemiseen myöntämää 70 miljoonan euron lisärahoitusta. Lisäksi Ukrainan tukemiseen kehitysyhteistyön kautta on varattu tänä vuonna 37 miljoonaa euroa. Ukraina on tämän myötä Suomen suurin kehitysyhteistyön kumppanimaa. Sama kun olisit heittänyt kiven Tammerkosken sillalta ja toivonut että se jää kellumaan.

Venäjä voittaa... vituttaako?

Vai kohtalon aikaa... omapahan on syynne. Tunkeilemista liian lähelle jo vuodesta 2014 Natosta on tullut agressiivinen hyökkääjä, ei noudata enää omaa peruskirjaansa.


Jens on saanut tarpeekseen, hän on vetäytymässä tehtävästään juuri ennen mahdollista maailmansodan syttymistä. Tulitikkuja ei pitäisi antaa poikasten käsiin


Tässä olisi ideaa Amerikkalaisen sodanlietsonta koneiston tilalle. Nato painukoon helvettiin.

Tässä on rakaisu. Amerikkalaisten versio on provosointia toteuttava organisatio.
Visit counter For Websites