Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Biden ja hänen hallintonsa on todella hoitanut asiansa hyvin Venäjän ja Kiinan näkökulmasta. Näyttää myös siltä että Ukrainan sodasta tulee katastrofi. Pitää muistaa että loppupelissä Kiina ja muita nimeltä mainitsemattomia valtioita ei anna Venäjän hävitä.

Nato maista Puola odottaa kaikkein himokkaimmin suursodan syttymistä. Vaikuttaa siltä että he haluavat löytää itsensä kuusta. Kun taas Suomi haluaisi voittaa Euroviisut!

Suomem kohtalo. Parhaat meemit. Sputnikstory. com Posti-poika.com

Naton jäsenmaita on tällä hetkellä 31. Kuvan otsikko Iltasanomista edellisen Nato huippukokouksen jälkeen jolloin Suomi vielä kärvisteli odottajan asemassa. Viimeisimmän huippukokouksen jälkeen vain yksi kolmasosa kannattaa Ukrainan liittymistä Natoon. (Ei edes US ole sillä kannalla enää.) Fasisti valtioitten mielestä se olisi mieleistä... -Etenkin yksittäishenkilöt Zanna, Halla-Jussi ja joku Viro:lainen nillittäjä ovat painottaneet sitä, että Venäjä on poistettava kartalta koska se on vaara Euroopan turvallisuudelle. Kyllä kyllä, johan ne nauraa Kiinassa koiratkin!

Ukraina Natoon. Stoltenberg. Sekopäitten liitto. Ei Natöön. Nato ei takaa rauhaa, Zelenskyin  suunnitelma. Nato hyökkää.

Mille piikille! Kolumbialaista nuuskaahan otetaan nenän kautta? Vai oliko kyseessä se ohjekirjassa mainittu toinen korona aalto? Turun telakalla rakennetaan miljardiluokan risteilijöitä aliurakoitsioiden aliurakointi porukoilla niin kauan kunnes alkuasukkaat kertovat mikä on se oikea palkka, mitä työstä maksetaan. Leipä on liian kovaa hampaattomille ammattiliitoille, kahinaa ilman merkittävää tulosta on jatkunut jo kymmeniä vuosia. Oikeita työväenpuoluitakaan ei enää ole.

Ammattiliitto. Turku. Telakka. Kokaiini. Sex. SDP.

Macron on oikealla tiellä venäläisestä näkökulmasta, hän hämmentää Euroopan pakkomieltä Ukrainasta, mikä seuraa sokeasti Amerikan sanelemaa ohjelmaa.  Kun taas EU:n mielestä Macronin pitäisi hoitaa oma maa kuntoon muilla keinoilla eikä vain pampulla.

Macroon kuilun partaalla Kiina ja Venäjä

Onko nyt havaittavissa rapautumista Macronin ja Zelenskyn välillä? Euroopassa on muutakin känää. - Unkari ja Puola boikotoivat Ukrainan viljaa sen "älyttömän halvan hinnan takia". Omat maataloudet kärsivät siitä.

Macron-Zelensky-Aseapu

Toivottavasti kansalaiset rupeaisivat jo ymmärtämään miksi minun Twittertilin nimi on : "Havaintoja Hölmölästä"

Sanna-Marin

Heti seuraavana päivänä kuvan julkaisun jälkeen Suomi hyväksyttiin Natoon. Mitä Suomi siellä tekee, ajaa vain syyttä suotta itsensä kivikauden tasolle jos...

Suomi yliarvioi itsensä. Erdogan. Niinistö. Sex. Paskakasa.

No nyt ei ole se autuutta antava päämäärä kaukana. Tosin rikos ei ole täydellinen. Trump jonka pitäisi olla vankilassa kertoi eilen että he tulevat purkamaan Naton. Se ei ole enää se miksi se tarkoitettiin.

Taitaa olla totta se puhe siitä maailman onnellisimmasta maasta ja kansasta. Kaksoset ovat varsin hyvä esimerkki siitä.

Vuoden 2021 merkittävin möläyttely oli kaksosilta Navalnyi tapaus.

Kova on kiima päästä Natoon, melkeimpä paniikki tunnelma. Ehkä globalistit aavistelee ettei Natoon menosta mitään tule vaalien jälkeen. Natosta on tullut Stoltenbergin aikana kaikkialla uhkaileva hirviö. -Sille ei enää riitä Pohjois Atlannin turvaaminen, ollaan jo käsikassarana Kiinan merelläkin.

Katotaan nyt porukalla mitä tästäkin tuleman pitää.

Maailmassa alkaa olla jo vähän kaiken sortin sotia. Taitaa tulla siitä lännen uudesta maailmanjärjestyksestä kääpiö.

No, kyllähän Saudit öljyä myy - EU ei vain tiedä että se on Venäläistä.

Suomi ilmoitti perjantaina antavansa Ukrainalle yhteensä 29 miljoonan euron edestä humanitaarista apua ja kehitysyhteistyötukea. Summasta humanitaarista apua on 15 miljoonaa ja kehitysyhteistyötukea 14 miljoonaa euroa. Apu kohdistuu opetukseen sekä ympäristön ja säteilyturvallisuuden välittömiin ja pidempiaikaisiin tarpeisiin. (Kaikki tämä toteutettiin lainarahalla)

Apupaketti on osa Suomen hallituksen viime vuonna Ukrainan tukemiseen myöntämää 70 miljoonan euron lisärahoitusta. Lisäksi Ukrainan tukemiseen kehitysyhteistyön kautta on varattu tänä vuonna 37 miljoonaa euroa. Ukraina on tämän myötä Suomen suurin kehitysyhteistyön kumppanimaa. Sama kun olisit heittänyt kiven Tammerkosken sillalta ja toivonut että se jää kellumaan.

Venäjä voittaa... vituttaako?

Vai kohtalon aikaa... omapahan on syynne. Tunkeilemista liian lähelle jo vuodesta 2014 Natosta on tullut agressiivinen hyökkääjä, ei noudata enää omaa peruskirjaansa.


Jens on saanut tarpeekseen, hän on vetäytymässä tehtävästään juuri ennen mahdollista maailmansodan syttymistä. Tulitikkuja ei pitäisi antaa poikasten käsiin


Tässä olisi ideaa Amerikkalaisen sodanlietsonta koneiston tilalle. Nato painukoon helvettiin.

Tässä on rakaisu. Amerikkalaisten versio on provosointia toteuttava organisatio.