Etsitkö vaihtoehtoja valheille.

Ennen näillekin naurettiin, nykyisin tulee itku silmään.

Biden-Niinistö-Zelensky-Macron-Zuckerberg.Rajaaita-isot pojat-puuta -heinää
Ruotsin-puolustusvoimat-aikoo-ehostaa-maineensa-muitten-natolaisten-silmissä
puuta-heinää-laho-kanto-alexander-stubb-hullu-tai-liian-järkevä

Kahden kuvan kertomus. Kuva 1/2

Sätkän käärijän sepitystä en ole vielä kuunnellut, niin... milläs kuuntelet ilman tehosteita.

Kahden kuvan kertomus. Kuva 2/2

Ranskan Macron: "Laitetaan kaikki peliin"
Ranskan presidentti Emmanuel Macron on valmis keskustelemaan Euroopan ydinpuolustuksesta.
Onko Macron sodan lietsoja, vai onko hänelläkin se sama tauti kuin Suomen resudentillä...?


France's Macron: "Let's put everything on the line"
French President Emmanuel Macron is ready to discuss Europe's nuclear defense.
Is Macron a warmonger, or does he have the same disease as the Finnish president...?


Французский Макрон: «Давайте поставим на кон все»
Президент Франции Эммануэль Макрон готов обсудить ядерную оборону Европы.
Является ли Макрон разжигателем войны или у него та же болезнь, что и у президента Финляндии?..


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/919eeac9-49ea-4b97-a889-10a60d8935d2

Euroopan johtajat, Homoja ja lesboja, Tartuntavaara, Miljardi bisnes

In Zelenskyi's opinion, Europe's leaders are all either gay or lesbian. You have to hug, even if the risk of infection is present.
You can survive in America if you give your sweaty T-shirt to Biden to smell.
...........................................
Enligt Zelenskyis åsikt är Europas ledare alla antingen homosexuella eller lesbiska. Man måste kramas, även om infektionsrisken finns.
Du kan överleva i Amerika om du ger din svettiga T-shirt till Biden för att lukta.
............................................
По мнению Зеленского, все европейские лидеры либо геи, либо лесбиянки. Обниматься надо, даже если риск заражения присутствует.
В Америке можно выжить, если отдать Байдену понюхать свою потную футболку.

Työttömät, Jari Lindström, Suvakit. Paperittomat, Turhat puheet, Puuta heinää
Puuta heinää, Orjana EU:ssa, EU uusiksi, Vaarallinen EU, Ursula on valehtelija, Muuttakaa kuuhun, Atomisota

Teemu Tohjo, entinen kylähullu ja nykyinen taikuri sekä saunavihdasta ennustaja, on nähnyt varoittavia näkyjä useita kertoja humalassa. Ei mikään ihme. "Kävi viimeviikon aikana ainakin neljä kertaa meillä ostamassa viinaa", kertoo myyjä MTV uutisissa. 

Ulkoministeri, Elina Valtonen, EU osavaltiona Suomi menettää metallit, Stubb

Mitä tuohon Elina Valtoseen tulee, niin pitää ihmetellä mitä kouluja hänkin on muka käynyt?

Sivistyksessä on kyllä haiseva aukko. Kuka kehittynyt diplomaattipassin omaava ihminen menee vieraan maan tunkiolle kaakattamaan ihan omiaan, unohtaen kelle töitä tekee.

Mitä kansallista etua edustetaan, kun sanotaan julkisesti kaiken median edessä, "että Ukrainalla on oikeus terrorisoida ja tappaa siviiliväestöä Venäjän maaperällä".  

Sisäministeriö, lakimuutos, AY-liike. Poliittiset lakot jatkuvat. Orpon hallitus


Oli varma juttu että eduskuntaankin puolue menee heittämällä. Oli kymmeniä tuhansia netti seuraajia, laskettiin sen päälle, että se porukka antaa takuulla äänensä. No ei antaneet... Liekkö ollut sadesää tai joku muu este ettei tarvinnut nousta sohvalta.

Veteraanit, Muistopäivä, Venäjä, Patriotit

Hyvinkään moottoripyöräkerho, joo niin, sellaisessakin on oltu kansakoulu aikoina jäsenenä vaikka ei ollut muuta kuin Tunturi merkkinen polkupyörä. Siellä ei opetettu mitään sinko ammuntaa. Ruuvailtiin jotain vanhaa Jawa Zettiä ja myytiin ohjelmia Hyvinkään Lukoilla Motocross kisojen aikana. Se oli sitä aikaa kun Husgvarnat, Kultatähti BSA:at,Osmo Kiukkoset, Raimo Reinit ja muut kovat kundit näyttivät mitä hurjimpia temppuja ja tilanteita.

On montakin syytä miksi Starlinkin vehkeet ovat epätarkkoja sotilaskäytössä. Ensinnäkin kiertorata on liian alhaalla, niinpä lento korkeus muuttuu jo muutamassa viikossa. Vihollinen voi vaikuttaa myös niin sanotuilla tarpeellisilla työkaluilla, eli sateliitti josta voidaan lähettää mangneettikenttiä. Myöskin laserilla voidaan "tönäistä hiukan".  

ERÄS SYÖPÄÄN SAIRASTUNUT AMERIKAN SUOMALAINEN OTTI YHTEYTTÄ TRUMPIN ASIANAJAJIIN KERTOEN, JA ANTAEN HEILLE TODISTUSAINEISTOA MAAILMANLAAJUISESTA VAALIKONE VILPISTÄ "TARPEEN MUKAAN"

OLEVAN TODELLISTA TOTTA.

KYSEINEN HENKILÖ OLI TOIMINUT VUOSIA VAALIKONE JA PELIKONE ALALLA OHJELMA SUUNNITTELIJANA.

Fakta, vai puuta heinää? "Vasemmisto vaatii YLE-veron kaikille, olit työtön tai työllistetty.      -Omistat TV:n tai et, maksaa pitää".

Puuta Heinää-Valitut Palat-Yle vero-Kontrolli-Ari Kärkkäinen- Posti-Poika.com

Mykkä Hess junior ja Helsingin potmestari Vartiainen tykkäävät kietoutua joka kesä sateenkaarilippuun... ehkä myös muulloinkin, Pekka Pakoputkihan senkin varmaan tietäisi.

Sateenkaarilippu-Homot-Kai Mykkänen-Pekka Haavisto-Pormestari-Google.com-Puuta Heinää

Kun kerran tälläinen aihe tuli esille, niin kysytäämpä nyt, että mitä nämä homoilut yleensäkään edustaa?  Ei todellakaan edusta kuin vähemmistön sairaita ja kieroutuneita arvoja. Terveet suomalaiset arvot on koitettu saastuttaa suvaitsevuuden propagandalla ja perusarvoja kunnioittavat leimaamalla rasisteiksi. Alkaa kääntyä tämä suvaitsevaisuudella hypettäminen jo itseään vastaan, hyvä niin sillä ihminen on oikeutettu ajattelemaan itse, eikä pakosta hyväksymään kaiken maailman sirkusfriikkejä ja niiden kieroutuneita toimintamalleja.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10407528/estarit-ja-homot

olf, Gogle

Juttu vuodelta 2020.

Olen käsittänyt tämän jonkinlaiseksi vitsiksi aiemmin, mutta tarkastelin asiaa nyt vasta ensimmäistä kertaa lehti artikkelin perusteella. Sain sen käsityksen että persujen johtoporras on niitä mistä heitä on syytelty. Toisaalta taas Kansan Uutiset on vasemmiston äänitorvi.

https://www.ku.fi/artikkeli/4279824-kansanedustaja-olen-vasynyt-olemaan-partalapsi

Vielä näihin aikoihin oli Alexandrowitch olemukseltaan ja toiminnoiltaan aikaansa edellä. 

Nykyisin, presidentiksi pyrkiessään kuvittelee liiankin suuria. "Aleksander Suuren aika oli ja meni jo, uutta ei tälle planeetalle tarvita".

Globalistien nuoret johtajat koulun aivopesemä ankerias, Sanna Marin oli toinen "iskun saanut" tapaus. 

Rajoituksia sotahulluuden levittämiselle on onneksi piakkoin tiedossa. Donald Trump on kansallismielinen patriootti. -Vaikka sitä omaa valtaansa pelkäävät yrittävät vimmatusti joksikin muuksi muuttaa. Nythän te... tai Trumpin kritisoijat tulevat näkemään mitä hän tarkoitti, ja edelleenkin tarkoittaa "America First" iskulauseella.

 

Tuossa mainitaan pora. Siitäpä tulikin mieleeni yli 70 vuotta sitten koettu juttu Hyvinkäällä. Kouluhammaslääkäri oli kauhistuksen paikka. Siellä oli sellainen jalalla poljettava porakone, ihan kuin joku sen ajan ompelukone -Paha oli vekotin, välillä kun kierrokset laski jämähti se hampaaseen kiinni jos huonosti sattui. Se lääkärikin oli ihan kauhean iso kokoinen, ei ollut helppo edes hengittää tai tuskasta huutaa sen mahan alta. Sitten oli sellainen akan käppyrä assistenttina näyttämässä jotain satukirjan kuvia potilaalle pahimman porauksen aikana. Fyi halvattu, sattuu vieläkin.

Olkiluoto3, Halla-aho, Peruskallio, Venäjän syy

Sisäministeriön mukaan tämäkin on Venäjän syytä, kuinkas muuten..?

-Niin no, yhden erottuvan syyn lukemattomista muista syytöksistä voin minäkin allekirjoittaa... nimittäin sen, että on Venäjän syy ettei Laho-ahosta tehty Suomen presidenttiä. näin niin kuin etukäteen sanottuna tänään 17.01.2024

Katselin tuossa muun maailman uutisia juuri äsken. Biden taitaa olla täyttä ymmärrystä vailla, ukko ei ymmärrä mihin on hänen toimintansa johtamassa, etenkin Palestiina konfliktissa.


Pentagon on täysin kontrolloimattomassa tilassa. Jopa epädemokraattisen puolueen senaattorit protestoivat jo kovaan sävyyn Israelin sotarikollisille toimille joihin Amerikka nyt on sotkeutunut syvälle. Kaiken lisäksi Punainenmeri "kiehuu".

On väärin luulla että Amerkka on joku paratiisi, maailman napa tai edes takuuvarma tuki. Mitä sitten tuohon vanhukseen tulee, niin nyt näette mikä Pentagonin loppareitten sinne tänne kiikuttelema "jäätelönsyöjä" oikeasti on miehiään. Onneksi muutosta on tiedossa, - Euroopan globalisti eliitillä tutisee jo puntti. 

Tiedetään että Joe Biden mielellään nimittelee itsestään nuorempia miehiä pojiksi. Hänellä on myös tapana kertoa satuja heille. Nyt viimeksi Zelensky on saanut kokea sen.

Presidenttiehdokas, Li Andersson, Li Junk meemit, Maahanmuutto

Se ei tämä Zelensky ymmärrä ettei sodan aikana mihinkään Natoon liitytä, eikä Ukrainan kohdalla pitkään aikaan sen jälkeenkään, jos koskaan.

Luultavasti tällä Gosan Ozanilla menee hyvin. Olisiko tuo nykyisin  toimittamassa tyhjää Helsingin kaupunginvaltuustossa, en tiedä. Serkku ainakin jatkaa Suojelupoliisissa siivoojana. 

Ilta Sanomissa näytti olevan yhtenä "suur uutisena" se, että kellä presidenttikanditaateista on eniten älliä nupissa. ( Tai oli ehkä paras lunttaaja ylioppilaskirjoituksissa). 

Li Andersson erottui arvosanoillaan muista numero ykköseksi. Ja sen huomaa tänä päivänäkin mitä korvasienien välillä liikkuu. No on siellä ainakin ajateltu vaihtoehto jos...

Amerikka-Suomi-EU-Biden on huono-presidentti

Yhdysvaltojen ongelmiin tulee nopeasti siunattu muutos Bidenin jälkeen. Niin tulee muutos  Suomessakin, tosin huonompaan, presidentistä riippumatta. Talous, kilpailukyky ja yhteiskunta sakkaa entisestään - Niin kauan kun annatte EU:n ohjailla teitä yhä enenemässä määrin olette ja valitettavasti pysytte pohjalla...

Ei ole niinkään vaikea päätellä mikä Pekka Haaviston mielessä kummitteli, kun hän valitsi valitsiamies ratkaisun puolueen siaan. Kyseessä on mainehaittojen hämärtäminen... siinähän se. 

En ihan heti usko että tästä "ryhdittömästä" miekkosesta mitään presidenttiä tälläkään kertaa tehdään, kun ne kansainväliset ulkoasiain perustaidotkin ovat keskittyneet vain maahanmuuttoon.

Espanjalainen paikallislehti El Condor julkaisi taannoin kuvan missä nämä kaksi ottivat aurinkoa rannalla perseet pystyssä ja päällekkäin. Pekka Paukku, ja hänen salakihlattunsa Sevillan parturina tunnettu Boris Pora-Borelli joutuivat hankalan paikan eteen, kun heidät tunnistettiin.

18.11.2024 suljetaan 4 tärkeintä rajanylityspaikkaa Itä-Suomessa. Finnien mielestä kyseessä on turvallisuusuhka kun viikon aikana vähän toistasataa sotapoikaa + 1 nainen pyöräili Suomeen. Tuli mieleen 8 vuoden takainen tapahtuma, Sipilän hallituksen aikana, jolloin maahan pyrähti 15 000 työn hakijaa, ja sen jälkeen tuhansia Marinin VIH-VAS-FEM-WOKE hörhöjen houkuttelemana. Ihmettelenkin sitä, että Euroopassa on edelleenkin sellaisia valtioita jotka eivät ota vastaan ensimmäistäkään maahanmuuttajaa.Miksi tonttulandia ottaa kaikki sotilaskarkuritkin. Erotkaa EU:sta niin kansallekin jää jotain käteen.

Valitkaa Hjalliksesta presidentti, hänellä on suhteita Kremliin. Näistä kolmesta ei olisi tosi paikassa minkään asian neuvottelijaksi. Menisi jo paskat trikoisiin Vaalimaalla.

Ruotsissa testataan jo, eikä ole kaukana varmaan Suomenkaan vuoro. Mites se olisikaan jos ne vasemman laidan ulisijat pistettäisiinkin ekaks' koe listalle... eihän ne tee edes töitäkään. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lobotomia

Ilmavoimien ex-komentaja: F-16-hävittäjät eivät paljon auta, jos Ukrainalla on vain kuusi lentäjää.

Ukraina sai sunnuntaina viimein lupauksen länsimaalaisista hävittäjistä. Koneiden toimitukset ja lentäjien koulutukset tulevat silti kestämään vielä pitkään. 


Tässä on koko hävittäjäprojektin suurin pullonkaula.

Ukraina ilmoitti alussa 32 lentäjää länsimaiden koulutuksiin. Suurimmalla osalla halukkaista kielitaito ei kuitenkaan riitä.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että kahdeksan läpäisi kielitestit ja kuusi on menossa ensimmäisen ryhmän koulutukseen ja kaksi jää varalle, Jarmo Lindberg sanoo.

Varsinainen hävittäjäkoulutus alkaa ensi vuoden alussa.

– Kun se kestää noin puoli vuotta, niin Ukrainalla on kuusi F-16-koneita lentämään kykenevää lentäjää ensi vuoden puolessa välissä.

Katsotaan nyt sitten pysyykö nämä viikkoa kauemmin ilmassa, koska innokkaammat luulevat  ettei Venäjä ole pystynyt tekemään mitään ratkaisevaa teknologian rintamalla. 

Suomessa rupeaa jo olemaan palvonnan kohteita jos jonkinlaisia. Hyvä että muistavat, millä nimellä valtio on rekisteröity. On jumaloitu Ukrainan lippu, EU-lippu, Nato lippu, ja vielä viimeksi juutalaisten lippu sekä Palestiinalaisten lippu. Kaikki tämä hömpötys ja perseen nuolemis kisailu maksaa miljardeja vuosittain aivan turhaan. Minulla itselläni on vain yksi lippu mielessäni jota palvon, se on Suomen lippu... eikä se maksa mitään.

Ei taida Ukrainan kannatus olla Puolassa enää sitä harkitsematonta, mitä vielä muutama viikko sitten harrastettiin. Valta vaihtuu Puolassa, sen myötä myös somen aiheet. Se viittaa siihen että syksyn myötä  kelit käyvät liukkaammiksi. Zelenskyin kaatumisvaara on jo arvioitu alkaneen lisä toppauksista huolimatta.

Miksi Suomi pingoittaa luokan parhaaksi maksoi mitä maksoi. Kas kun asiat ovat olleet jo kauan sisäpiireissä suunnitteilla. Että ja jos EU hajoaa, (mikä välillä näyttää siltä,) on oltava toinen alternatiivi käytettävissä. Perustetaan uusi EU vain niille valtioille joilta on niskanikamat jo poikki ja isot punaiset korvat.

Sanna Marinin uhkailut ovat vihdoinkin hellittämässä. Kovapäinen "Aleksis Kivi kansa" on heräämässä kukkaan. On todettu ettei uhkaukset pidäkkään paikkaansa, koska akka on itse lähtenyt vitomaan maasta työn perään, ja näin paljastanut, ettei kukaan maastalähtijä kanta suomalaisen leimalla varustettu menetäkään kansalaisoikeuksiaan uhkuksista huolimatta. 

Sauli Lasipää kieltäytyi kommentoimasta.

Facebook-CIA-Arkisto- Juutalainen henkilö-Omistaja-Meemit-Puuta -Heinää
Salakuljettaja-Oppositio-Lakkovahti-Apupaketti-Orpon hallitus

No comments. Kunhan vain ihmettelen opposition keksintöjä.

Eipä ole Charles III myöskään perillä historian faktoista. Tai sitten ei halua, koska sehän on muodissa nykyisin.

Länsi ei onnistunut "ukrainalistamaan" G20-huippukokouksen asialistaa, ja julistuksen "ukrainalainen" kohta mainittiin yhteydessä tarpeeseen ratkaista kaikki konfliktit, Venäjän ulkoministeri Lavrov totesi kokouksen jälkeen. Juuri näin, "ei pumppu toimi jos sähköt on poikki".

Tässä voisikin mainita että demarit on usuttamassa ammattiliitot hallitusta kaatamaan. Eihän ammattiliitot voi, eikä saa tuollaiseen osallistua. Siellä on nyt se Antti Lindman hääräämässä ihan uskomattomia. Napsauta kuvaa hiirellä tai vaikkapa kissalla, niin video linkki selontekoon aukeaa.

Tämä kuva yrittää kertoa sen, että tukipaketit Ukrainalle kutstuvat kutistumistaan kunnes niitä ei enää tule... Siihen ei mene kauaa. Viimeistään kun Amerikka saa vahvan toimivan diili presidentin, sehän heiltä on puuttunut, loppuu tämä sota kuin seinään.

----------------------------------

Ihan vain ohimennen voisi toistaa sitä miten suuren sotakorvaus laskun pelkästään EU saa kaikkien sanktioiden aiheuttamista taloudellisista tappioista Venäjälle. Teksti ei tähän kuvaan mitenkään kuulu, mutta kun ei ole muutakaan ärsyttävää sanomista juuri nyt. Tyhjiö päässä, siinä se!

Davos-Uusi maailmanjärjestö-World-Economic-Forum
Risikko-Mykkänen-Kokoomus-Linna-Vankila-Juoppo-GCM sopimus

Miksi halusin nämä kaksi sisäministerinä toiminutta laittaa kuritushuoneeseen? Jotain muuta siinä piti olla, ei vain Risikon juopottelu tai Mykkäsen hölmöily GCM sopimuksen allekirjoittajana Marokossa. Risikosta olen kyllä aina tykännytkin, vähän toisin on vinkulelu Mykkäsen kohdalla, hän oli liian positiivinen maahanmuutto politiikan suhteen. No en tiedä, saattoi olla perseestä niin Kokoomus kuin Sipilän hallituskin siihen aikaan. Säästetään tämä arkistokuva.

Liverpool-Vittuilua-Vitsi-Meemi-YLE-Urheilu-Potkupallo
Vitsit-Meemit-Kuningas-Onko niitä-Kakat housussa-YLE-Englannin kuningas
Vitsi-Meemi-Rattijuoppo-Hauska juttu-Ylilauta-YLE
Silakkaliike-Elokapina- Johannes Koski-Sabotöri-Terrori-Yhteiskunnan häiriköt-Feministit-Wokeliike

https://yle.fi/a/3-11238541  (Ylen linkkejä ei saisi kuulemma enää kopioida, tämänkin joutuu avaamaan manuaalisesti tai vaihtoehtoisesti napsautat hiirulaisella kuvaa).

Tämä artikkeli on yli kolme vuotta vanha, mutta hulluushan ei vanhene, se vain välillä unohtuu mielenmuutoksen mukana.

Sanatoriumi-Herrojen helpotus-Suomen poliitikot-Korrupsjon-Meemit-Vitsit-Timo Soini-SDP

Havainto.

Sellainen yleissilmäys Twitteristä, paljastaa hämmästyttävän määrän "vihervasenkätisiä" henkilöitä Ukrainan lippu kansikuva esittelyssään. Ei siinä mitään, liputtakaa mitä haluatte. Herää vain kysymys: "Onko ihannoinnin kohde Ukrainan kansa vai Kiovan fasistinen ja korruptoitunut hallitus"? 

Toisekseen kaikki eivät näytä tietävän sitä, että "Slava Ukraina" on natsien vanha iskulause.

Sanna Marin-Ruosteessa-Rautarouva-Voimakastahtoinen

Eipä ole kovin kummainen kapistus tuo Sannakaan enää. Heti kun media ei enää räksytä, Sanna sitä, ja Sanna tätä, on ruostumis prosessi alkanut. Tosin ei tuo ollut kummanen riivinrauta pääministerinäkään, tuskin aina tiesi itsekkään mitä puheillaan tarkoitti. Kiukutteleva samaa mantraa toistava nomaani kalojen maailmasta. Niin minä sen muistan.

Li Junk Andersson oli aavistuksissaan oikeassa. Vaalit meni vituralleen. Osattiin todella hyvin hallituksessa näyttää kansalle se paras puoli, eli se huonoin.  

Vale uutiset-Putin-on-terve-ikäänsä-nähden.-Iltalehti-Propagandaa-Hölmö-kansa

Tässä on tyypillisiä esimerkkejä siitä mitä kansalle uskotellaan, että se saadaan ajattelemaan vihamielisesti. On kyllä ala arvoista journalismia, ja tällaista paskaa tuhansien muitten valeitten lisäksi syötetään toimituksiin julkaistavaksi Cyber Keskuksen toimesta.


Venäjän presidentti Vladimir Putin, 70, ei selviä monta vuotta sotaa Ukrainaa vastaan, Volodymyr Zelenskyi sanoi haastattelussa brasilialaiselle GloboNews -televisiokanavalle. 

Kysyttäessä pystyykö Venäjä tekemään Ukrainalle saman kuin Syyrialle, missä se on käynyt sotaa diktaattori Bashar al-Assadin rinnalla vuosikausia, Zelenskyi vastasi epäröimättä: 

– Putin ei elä niin kauan. Siinä tahdissa, jolla hän taistelee meitä vastaan, hän ei taistellut Syyriassa. Hän ei selviä, hän kuolee, se on täysin ymmärrettävää. Mutta hän ei kestä edes 10 vuotta. Hän ei ole sama hahmo, Zelenskyi sanoi.

Joo, tuskin Zelensky tietää itsekään mitä on muka alunperin sanonut, vai onko sanonut mitään. 

Norjalainen-Tiedustelija-Poistui maasta-Zelensky-Lammaspaimen
Sotaharjoitus-Niinistö-Nato-Moskova-Putin-Suomen tilanne
Biden seuraavalle kaudelle-Ei hitossa-Muumio paennut käärinliinoista-Pedofiili-Korrupsjon-Ukrainan asekauppa

Vai vielä jatkoille, eiköhän tämä riitä. Klikkaa kuvaa ja avaa linkki.

Pekka Haavisto-Presidentti ehdokas-Entäs rikollinen tausta-Ei helvetti

Millään ei ole väliä jos tuo Haaviston ketku vielä valittaisiin hölmölän presidentiksi. Ne hämärät jutut pitäisi ensin selvittää. Sieltä löytyy jopa maanpetturuutta listalta.

Uima maisteri-Herson-ruumisarkku-Veden paisumus-Luonnonmullistus-Zelensky
Huumeita-Maahanmuutto-Työperäinen maahanmuutto-Narkotiikka

Tässä sitä nyt oltiin taas!

Minun piti vain kertoa miten pääsin tupakasta eroon ilman mitään Nocoretteja tai muita poppatohtori keinoja. Mutta lyhyeksi jäi sekin juttu, kun televisiossa ruvetiin puhumaan vineton aiheuttamasta hallituskriisistä, ja jonkun miehen kravatistakin.

Eihän mitä, on teillä kaikenlaisia murheita siellä Suomessa. Kehtaako sinne edes tulla, kun ei tiedä pysyykö naama lukemilla. 

Homo-Transu-Lesbo-Translaki-Väärinkäyttäjät-Lastensuojelu-Feministit

Tämä Translaki on osoittautunut lyhyessä ajassa täydelliseksi fiaskoksi. Se on enemmän ase kuin suojeleva elementti. VIHVASFEMWOKE ryhmät käyttävät tämän lain keinoja enenevässä määrin normaalin yhteiskunnan lypsämiseen ja jopa päiväkotilasten häirintään.

Biden-Trump-Rebublikaanit-Länsi hyväksyy tappamisen-Kuka on seuraava presidentti-Amerikka

Asijoita joista muka Suomessa ei saisi puhua on Biden, Nato, ja EU joka hyväksyy ja edesauttaa tuhoa ja murhaamista Ukrainassa. Melko hauskaa porukkaa, onneksi Biden on pian käärinliinoissa, ja jos Kennedy tai rähinä Trump astuu seutaavan presidentin virkaan loppuu tuo Ukrainan sota siihen. Siinä vaiheessa astuu Natokin naulaan, nimittäin siitä on kehittynyt enemmän hyökkäys kuin Pohjois-Atlantin puolustusliitto. Siellä tarvitaan sääntöjen uudistus prosessi ja järjellinen johtoporras mahdollisimman pian.

Toivottavasti tämä uusi hallitus ottaa ja tarkistaa tuota ilmasto hullutuksen paisetta. Jätetäänkö se siihen mätänemään, vai poistetaanko paiseen sydän. Onhan se jo sekopäistä että maa ja karjatalous ajetaan alas sillä perusteella, jota EU:n meppi lauma käskystä äänestää, sen ehdotuksen puolesta, mikä uhkailun ja kiristyksen avulla heille takahuoneissa on kerrottu.

Lihan loppu-Vasemmisto-Vihreät-Feministit-Hallitus purkaa.Ilmasto-Karjatalous

Kyllä se tuo Nato niin monta hyvää asiaa huomioi. Ovat kertoneet siellä Brysselissä ettei ketään maan pinnalle jätetä, ovat oikein tietokoneella laskeneet pussukoitten tarvemäärät suhteessa rajan pituuteen, miinus meri kun siellä ei kukaan pinnalle jää.

Puolustusvoimat-Ruumispussit-Varautumisaste-Haavisto-Isis-Huono muisti-Nato

Muutosneuvotteluiden piirissä oli Suomessa noin 770 henkilöä, jotka työskentelevät johto-, päällikkö-, asiantuntija- ja toimihenkilötehtävissä. Finnairilla on Suomessa ja sen ulkopuolella yhteensä noin 5300 työntekijää.

Finnair tarjoaa työnsä menettäville NEXT-nimellä kutsuttavan uudelleentyöllistymistä edistävän kokonaisuuden, johon kuuluu muun muassa henkilökohtaista uravalmennusta ja koulutusmahdollisuuksia.

Lentäjän koulutus-Finnair-Irtisanottu-mitä järkeä-Valinta-Ukrainaan lentäjiä

Merimies ravintola Salve. Taitaa olla jo kuollut ja kuopattu sekin kuuluisa kuppila. Kävin siellä minäkin muutaman kerran joskus 60-luvun puolivälissä. Yhden erikoisen kanta asiakkaan muistan sieltä, nimittäin ihan isänsä näköisen Pekka Tiilikaisen pojan.

Ravintola - Salve - Lumikki - Merimies - Meemit

Tässä on asiaa vaikka muille jakaa. Suomi se senkun kunnostautuu, tuskin korjauntuu yhden hallituksen aikana. Helsingin Sanomat on ottanut Pekka Puupään sydänasiakseen. Tarvitaan kuulemma presidentin virkaan miestä. Joo, jos tietäisi jotain ulkoasioiden hoidosta, eikä olisi vajakki homo, niin mikäs siinä, saattaisi olla tervetullut muuallekin, ei vain Ruotsiin. Venäjä sulkee konsulaattinsa, ihan hyvä juttu ottaa etäisyyttä suunsoittajista, Niinistö mukaan luettuna. Klikkaamalla kuvaa avautuu linkki.

Pekka Haavisto-Navalnyi-presidentti ehdokas-Sanna Marin-Zelensky-Meemit

Muotitauti "vapaaehtoisena Ukrainaan" on hyytymään päin. Suomalaisiakin hoopoja on jäänyt omin avuin kotiin palaamatta toista sataa. Venäjän puolelle on Kiinasta tulossa 120  000 vapaaehtoista Wagnerin palvelukseen. Tämä vain sivu huomautuksena tähän.

Harvemmin pienpuolueista tulee muuta kuin hiipuva hiillos. Näyttää olevan aivan sama onko ne yksin tai yhdessä, jostain syystä ihmiset ei lämpene. Muutos olisi ehdottoman välttämätön, ja siihen löytyisi tekijätkin, mutta kun tulee vaalit ja äänestyksen aika, niin kynät ovatkin tylsät. 

Pienpuolueet. Ano Turtiainen. Uskonto ja politiikka. Marco de Wit.

Arvoitukseksi jää keneltä Zelensky sai rukkaset. Oliko se morsian, presidentti vai molemmat?

Kokaini. Zelensky. Jauhonenä. Meemit. Vitsit. Sanna.

Ranska on menettänyt valtansa Afrikassa ja Aasiassa. Macron, ylimielinen "aina oikeassa oleva" luulotautiseksi näivettynyt EU- tryffeli, jonka sika oli vähällä syödä. (Sikana on hänen mielestään toiminut ranskan kansa.) Hän epäilee että hänet yritettiin myrkyttää Kiinan vierailun aikana, mutta ei sitten kuitenkaan ole edes ajateltu... hän on vain tuollainen. Outo tyyppi kaatuvan EU:n raunioilta. Vaihtaa mieltään kuin katkarapu sukupuolta.

Ranska. Sanna Marin. Kiinan politiikka. Menetetty valta Afrikassa ja Aasiassa. Sex.

Vuonna 2015 tapahtui kontrolloimaton pakolaisvyöry Suomeen. Sama mies (Petteri Orpo) joka ei silloin tehnyt sitä vähääkään, eli ei sulkenut rajoja, on näinä päivinä perustamassa uutta hallitusta Sanna Marinin jälkeen. Toivotaan nyt hyviä ministerivalintoja tulevalle hallitukselle. Mitä rajoihin tulee niin jos sieltä jotain on tullakseen kyllä se myös tulee, siinä ei mitkään Petterit valitettavasti sitä estä.

Pekka Haavisto. Presidenttiehdokas. Huono ehdokas. Homo. Sex.

Ainakin joku asia meni vaaleissa oikein. Vihreät ajoivat paskakuormansa kurvissa nurin, ja se on nyt siinä se kiitos etenkin kopealle kansaa halveksivalle Ohisalolle. Viime päivinä ovat entisen hallituksen ahneimmat yrittåneet vaikuttaa Kokoomukseen ja RKP:hen mustamaalaamalla Perussuomalaisia äärioikeistolaisiksi. 

Ohisalo. Vihreät. Lain rikkojat. Ulosajo. Ilmastonmuutos.
Kuningatar Elisabet

Mitenkähän se Marcolla menee, oli sinänsä parempi show mies kuin kuvitelma poliitikko. Mihinkään eduskuntaan ei peukutuksilla päästy silloin, eikä pien-puolueet tälläkään kertaa, siitähän rappari konnat huolen pitää. Marco tykkäsi toisten rahoista, ja etenkin pankkikorteista. Liikekumppani Tuukka ja Tuukan isä taitavat myös olla puilla paljailla. Eikä ole kuulunut siitä ruumiskuljettaja Juntusestakaan mitään...  Niin ne suuret haaveet hajoaa taivaan tuuliin. Jälkeen jää etenkin ne huonot muistot ja maksamattomat laskut.

Marco de Wit-Ajanvietettä-Pietari

Mikähän mustamaalaamiskamppanja suoritettiin Mikä Lintilää vastaan juuri sopivasti ennen vaaleja. Ehkä Lintilä tiesi enemmän kuin sallittua "Sanna jauhonenän ja Tytti tatti Tuppuraisen höhellyksistä".

Joe Biden kutsui Valkoiseen taloon Macronin, ja vahingossa myös Trumpin jonkinlaiseen paniikkineuvotteluun Ukraina ja Taiwan kysymyksissä. Macron ei keksinyt mitään. Trump sanoi, "Tee diili" mutta eihän se sellainen Bidenin päähän mahtunut. 

Trump-Biden-Macron

Perustuu Ukrainan omiin ja Englannin salaisen palvelun keräämiin tietoihin. Tämä juttu on laitettu tänne "Puuta heinää" sivulle koska näinä aikoina ei monikaan usko enää edes Sannaan, tai johonkin muuhun palvottuun epäjumalan kuvaan. Annetaan tässä mahdollisuus.

Ukrainan tankit-Tilastotiedot-Zelensky

Kun ajattelee Keskustan ministeritasoa tämän hallituskauden aikana, ei se kyvykkyydessä ohita edes vihreitä vasemmistosta puhumattakaan. Katsotaan vaikka tätä kakkakasoissa kasvatettua Kurvisen Anttia. Mikä on hänen työpanoksensa tulos..? No ei juurikaan mikään, -suurimman osan ajastaan on vittuillut ja huudellut herjoja eduskunnassa toisten puheenvuorojen aikana. Saattaa tipahtaa jossain kurvissa kuormasta. 

Antti Kurvinen

On ne sankareita nämä Balttianmaat, sekä että Suomi/Ruotsin laivastolla suljetaan koko Itämeri Venäjältä miinoilla ja vaikka millä. Ne on keksineet sille nimenkin, "Nato meri" Kuulostaa siltä kuin nämä vinkulelu valtiot ovat unohtaneet innon huumassa Naton säännöt.

Venäjän laivasto-Itämeri

Tämä taisi olla niitä ensimmäisiä mielikuvia "Joe Joutavasta" Enpä olisi uskonut että käärinliinoista löytyi tällainen puhki pierrelty maailmanrauhan vaarantaja. Niinhän se useinmiten on, demarithan osaa tämän sortin ketkuilut.  

Joe Biden huumoria

Tämä, pakkomielteen valtaan joutunut ilmasto hörhö Greta oli jonkun aikaa näkymättömissä. Luultavasti lataamo ei myöntänyt lomia.

Ilmasto Greta

Muistutan nyt tässä vielä ohimennen ettei tyyliin kuulu mainita selväpäisiä omalla nimellä. -Se ei ole sopivaa, mutta poikkeuksiakin on, jotkut nimittäin janoavat näkyvyyttä.

Muskelimies

Kyllä minäkin epäilen että useillakin poliitikoilla on se äly jotenkin kehitys tilassa. No Ohisalolla on jo sellainen R-kioskilta hankittu halpaversio.

Tekoäly
Ennaltaehkäisy

Mehän kaikki tiedämme, tai lähes kaikki, että suuret lestadiolaissuvut ovat tilanteen pakostakin kaikenlaisen bisneksien kehitteliöitä, koska heidän on maksettava 10 % leiviskä kuukausittain lahkolle, olit töissä tai et.

Esimerkiksi X-nuija ja insinööri Sipilä keksi paskapumpun, jota sitten myytiin väkisin lain voimalle mummoille ja papoille niin kauan kun sitä riemua riitti.


Vaali ehdokas
Rajaaita
Ylipäällikkö
Visit counter For Websites